Vaderhartavond

De Vaderhart avonden vinden plaats op elke eerste woensdagavond van de maand. Naast lofprijs, aanbidding, gebed, getuigenissen en een ontmoeting met de Vader, zijn deze avonden ook gericht op het vanuit je hart leren kennen van God als (jouw) Vader en wat het betekent om Zijn zoon of dochter te zijn. Als zonen en dochters hebben we toegang tot alles wat God toebehoort,  daartoe behoren ook het wandelen in vrijheid, het ontvangen van overvloedig leven en genezing.

We willen ook hetgeen we ontvangen op deze avonden  toepassen in ons dagelijks leven, waardoor niet alleen wij verandert worden,  maar er ook verandering plaats kan vinden  in onze omstandigheden en de mensen om ons heen.

De Vaderhart avonden mogen daarom als een oase zijn waar je gevuld wordt.

Iedereen is welkom.

Locatie:
Westerkerk
Hogestraat 52
7122 BW Aalten 

Zaal open : 19.15 uur (Koffie en thee)
Aanvang om 19.30 uur.

Data
Iedere 1e woensdag  van de maand:

6 mei 2020
3 juni 2020
1 juli 2020

Elke Vaderhartavond op de 1e woensdag van de maand begint met een tijd van aanbidding en het loopt altijd weer anders hoe God zijn tegenwoordigheid, liefde en kracht zichtbaar maakt.
Hieronder enkele getuigenissen van de laatste Vaderhart avond:

Tijdens de aanbidding werd ik mij bewust, dat er gevoelens heel diep uit mijn binnenste, naar boven kwamen. Ik was er naar aan het kijken en vroeg God wat ik er mee zou kunnen doen. Toen vertelde Claire over het beeld dat ze had gehad, dat het vaderhart van God uit de hemel naar beneden daalde en dat wij naar het vaderhart mochten komen.

Ik ben in het hart, dat van de rode doek was gemaakt, gaan zitten en Claire heeft voor mij gebeden. Daarbij mocht ik mijn diepten naar het Vaderhart brengen. “Deep calls to deep” Ps.42:7 Het voelt heel veilig, dat al mijn gevoelens, ook de diepste diepten, in het hart van Vader mogen zijn.

Ik ben blij, dat ik zo ontspannen mezelf mocht zijn bij de Vaderhart avond.
Susanne


Het was een bijzondere avond. Intieme aanbidding met mooie liederen. Krachtige bemoedigingen en waardevolle inbreng van John en broeder Henk (wat een mooi lied zong hij). Bedankt ook voor jullie inbreng om het tot een onvergetelijke avond te maken.

Groetjes en zegen,

Peter

Meer informatie
Email:  vaderhart.vaterherz@gmail.com
Facebook: http://www.facebook.com/vaderhart.vaterherz