Links

Vrij Zijn
De bediening van Vrij Zijn is geboren in de ECG. Vrij Zijn wil mensen helpen hun identiteit en vrijheid in Christus te ontvangen en te versterken. Dit doet zij door het organiseren van conferenties, seminars, de Vrij Zijn Bijbelschool, de Vrij Zijn Trainingschool, Vrij Zijn TV, het gratis Vrij Zijn Magazine en door het publiceren van onderwijsmateriaal.

Pan de Vida
Carlos en Mariela van de Kamp zijn vanuit de ECG uitgezonden naar Peru. Samen met hun Peruaanse medewerkers geven zij leiding aan ruim twintig christelijk humanitaire projecten, verspreid over heel Peru. Het is hun en ons verlangen om deze kinderen met Gods liefde te helpen en te bevrijden uit de greep van armoede.

Ambassadeurs van Verzoening
In de ECG is het bevorderen van eenheid en verzoening een belangrijk thema. Vanuit dit thema zijn de Ambassadeurs van verzoening ontstaan. Door middel van seminars, reizen, projecten en acties wordt actief inhoud gegeven aan het begrip verzoening. Leven in verzoening betekent dat we met God, onze naasten en met ons zelf verzoend zijn en dat we leven vanuit onze identiteit als geliefde zoon of dochter van God. De ambassadeurs bevorderen eenheid en verzoening. Dit over grenzen heen van godsdiensten, culturen en landen.

His Healing Voice
His Healing Voice is een bediening, die mensen wil helpen om in en vanuit de tegenwoordigheid van God te leven.
Stay strong, Stand up, Be His Voice.

The God Story
The God Story is een spectaculair multimedia event, vol met verschillende optredens en videoclips. Er zijn zowel events voor jong als voor oud(er). Iedereen wordt voorgesteld aan HET Verhaal. De jeugd door stunts, break-dance en rap, de generatie daarna door o.a. muziek en cabaret. Wereldwijd heeft dit Verhaal al miljoenen levens veranderd.

De Betteld
De Betteld is de grootste christelijke camping van Nederland. Het park staat midden in het groene hart van de Achterhoek bekend om haar pittoreske dorpjes en afwisselend coulissenlandschap.