Informatie A-school 29 juli - 3 augustus

De liefde van de Vader en jouw zoonschap ontdekken en ervaren – een A-School

 

Een team van "Verzoend Leven" organiseert met Fatherheart Ministries een week om ons onder te dompelen in de liefde van God onze Vader en te groeien in onze identiteit als zonen en dochters. Fatherheart Ministries noemt dit een A-school. Deze A-school gaat niet over het krijgen van meer kennis via ons verstand. Het gaat veeleer om het ontvangen van een grotere openbaring van het hart over God als je Vader en jij als Zijn geliefde zoon of dochter. De Vader wil een hart relatie met zijn kinderen. 

 

Tijdens A-school kun je zien of er nog iets anders is dat je ervan weerhoudt om in deze hart relatie te leven. Johannes 14:6 zegt dat Jezus de weg naar de Vader is. De A-school helpt ons om te "zien" dat het Nieuwe Testament bedoeld is om ons dit duidelijk te maken. Maar dat is nog niet alles. Het doel van A-School is ook om de liefde van onze Vader voor ons zo reëel te maken dat we de rest van ons leven elke dag in de realiteit ervan leven. Jezus had het hart van een zoon naar zijn Vader. Jezus werkt in ons door zijn Heilige Geest om ons hart te veranderen in het hart van een zoon of dochter.

 

De A-School vindt plaats op een prachtige locatie: in een oud kasteel in Borken, de Gemen Jugendburg.

A-School begint op maandag 29 juli en eindigt op zaterdag 3 augustus.

Als je meer wilt weten, bezoek dan de website van Fatherheart:

www.Fatherheart.nl/event/a-school-borken-germany-2024/ 

Je kunt deze link ook gebruiken om je te registreren.

Accommodatie en maaltijden worden verzorgd tijdens de A-school.

Dit houdt in dat de deelnemers een week lang samenleven en samen ontdekken wie God de Vader is. Er is ook de mogelijkheid voor wandelingen of andere activiteiten rond het kasteel.

Heb je vragen of interesse, neem dan contact met ons op, bezoek de website of stuur een e-mail naar vaderhart.vaterherz@gmail.com.